Brandingtendens #6: Konsortier laver fælles markedsføring

I takt med at konsortier og strategiske partnerskaber vinder frem, giver det de små byggevirksomheder mulighed for at tilgå markedsføring i partnerskaber.

Partnerskaber giver mulighed for større marketingbudgetter. Det lader de mindre virksomheder booste deres branding, så de når næste niveau i deres virksomhedsstrategi. Markedsføring i konsortier og partnerskaber inddrager flere cirkler i det online spind af medier. Det betyder bredere eksponering, bedre referencer og billigere markedsføring.

Konsortier og strategiske partnerskaber giver mulighed for at blive eksponeret i hinandens netværk og sætte flere digitale cirkler i gang. Det gør markedsføringen bredere. Jo flere cirkler og netværk man kan spille på, desto større eksponering.

Tip: Overvej muligheden for branding i forbindelse med fælles markedsføring med strategiske partnere.